Nagrade

sajamgradjevinarstva_03

Od marta 2006. pa do septembra 2007. godine „Europolis“ je izazvao „cunami“ nagrada i priznanja pošto je na specijalizovanim sajmovima građevinarstva osvojio 10 vrhunskih priznanja: u Novom Sadu sedam, u Beogradu dva i u Nišu jedno.

Gradsko zelenilo 2008
Kategorija: Najlepša zelena površina ispred poslovnog objekta 2. nagrada- „Europolis“ , ul. Batajnički drum BB, Zemun

Na 22. međunarodnom sajmu građevinarstva u Novom Sadu (28. mart – 2. april 2006.) „Europolis – Nova Fabrika“ pojavio se sa kompletnom paletom proizvoda i osvojio četiri nagrade. Stručni žiri je dva proizvoda (armaturna mreža i rešetkasti armaturni binor nosač) nagradio zlatnim medaljama za kvalitet proizvoda, dok im je Privredna komora Vojvodine dodelila dva pehara za odličan dizajn proizvoda.

Na 32. međunarodnom sajmu građevinarstva u Beogradu (3–7. maj 2006.) okitili su se najvišim priznanjem za kvalitet i inovativnost: „Novom vizurom“ za binor i armaturnu mrežu Q 785 – glatka.

Na 3. međunarodnom sajmu građevinarstva u Nišu (12–15. septembar 2006.) osvojeno je najviše priznanje – „Nova perspektiva“ za armaturne mreže i binor nosače, odnosno – za kompletnu proizvodnu paletu. Drugim rečima, bilans prve proizvođačke godine, kada je reč o sajamskim nastupima, jeste šest priznanja, među njima i „Nova vizura“ i „Nova perspektiva“, dve Zlatne medalje i dva Pobednička pehara.

Na 23. međunarodnom sajmu građevinarstva u Novom Sadu (20–25. mart 2007.) „Europolis“ je postao laureat četiri visoka odličja: dve zlatne medalje, Pehara za kvalitet koje dodeljuje Novosadski sajam, i Velike nagrade Privredne komore Vojvodine.

Za samo dve sezone (2006. i 2007.), koliko je izlagao na Novosadskom sajmu građevinarstva, „Europolis“ je osvojio osam vrhunskih priznanja: četiri zlatne medalje za proizvode (armaturne mreže i binore), dve Velike nagrade u oblasti unapređenja dizajna proizvoda i Pehar za visok kvalitet proizvoda sa tehničko-tehnološkog aspekta.

Na 33. međunarodnom sajmu građevinarstva u Beogradu (South-East Europe Building Belgrade Expo 15–19. april 2007.) druga najviša i najznačajnija nagrada, Posebno priznanje, uručena je „Europolisu“ za rešetkasti nosač EB 220.